Per categorie:


  Per soort:
Download hier het boekje


Cultuurliefhebbers gezocht

VU Westvoorne inspireert jaarlijks zo’n 1.600 bezoekers uit het westelijk deel van Voorne via workshops, lezingen, films en cursussen. Cultureel Centrum De Man in Oostvoorne is onze thuisbasis. We zien dat de omgeving snel verandert en deelnemers andere eisen stellen. Die kennen én tijdig meeveren, een inspirerend programma en een aansprekende marketing en public relations, zijn wezenlijk om succesvol te blijven.

Laat je inspireren.

Doe je mee?

Ter versterking van het vrijwilligersteam zoeken we enkele nieuwe cultuurliefhebbers die op vrijwillige basis 2 tot 4 uur per week talent willen toevoegen. Wat je bij ons zult vinden is een team van bevlogen mensen én inspiratie op het gebied van talen, kunst, cultuur, geschiedenis en regionale maatschappelijke thema’s.

Wij zoeken:

1)    Een vrijwilliger Marketing & PR die vanuit de inhoud publiciteit genereert in regionale kranten, magazines, websites en relevante sociale media voedt en monitort. Je werkt daarbij nauw samen met professionele docenten en sprekers. Je neemt deel aan de maandelijkse Programmacommissie, het kloppend hart van de vereniging. Je vormt samen met docent of spreker een krachtig woordvoeringsteam en onderhoudt actief de contacten met redacties.

2)     Nieuwe leden Programmacommissie die actief willen meedenken over de inhoud van lezingen, workshops en cursussen. Andere taken zijn: het benaderen van sprekers, het begeleiden van docenten, het schrijven van teksten voor de VU-nieuwsbrief, programmaboekje en de website www.vuwestvoorne.nl Je bent contactpersoon voor deelnemers.

3)    een IT-specialist met kennis van Microsoft Access en VBA scripting, die één keer per maand samen met onze IT-expert klankbordt, kennis deelt en back-up is tijdens zijn vakanties. Tijdsinvestering: enkele uren per maand.

4)    Vind je cursus-/ledenadministratie en/of financiële administratie boeiend, dan ben jij misschien het maatje voor onze ledenadministrateur of penningmeester die een back-up zoeken. Tijdsinvestering: enkele uren per maand samen optrekken, elkaar inspireren en zorgen voor continuïteit

Meer informatie bij Lea van Vliet, voorzitter Programmacommissie via vanvlietabc@gmail.com

Reacties graag via westvoorne@volksuniversiteit.nl