Per categorie:


  Per soort:
Download hier het boekje


Yoga met Sandra de Jager in Oostvoorne

Yoga is geschikt voor iedereen. Dat is het motto. Tijdens de rustige lessen staan niet alleen de yogahoudingen centraal, maar is er ook ruimte voor ademhalingsoefeningen en stilzitten.
Hatha yoga is de basis. Maar soms maken ook houdingen uit de Yin yoga deel uit van de les. Het ervaren en voelen van de houding staat centraal. Door beweging en adem kom je in contact met het lichaam en de geest. Daarin loop je soms tegen grenzen aan. Het ontdekken en accepteren hiervan zorgt ervoor dat je niet over de grens gaat. Niet op de yogamat en ook niet wanneer je weer van de yogamat afstapt.

We beginnen de les altijd met een moment stilte. Om zo in rust aan de les te beginnen en de aandacht bij jezelf te brengen. Ook aan het einde van de les is er een moment stilte, in de eindontspanning. Dan hoeft er even helemaal niets meer. Zodat je de les ontspannen en vitaal weer kunt verlaten.

tijd: woensdag 19:30-20:30 uur
startdatum:6 september 2023 - 30 lessen
plaats:De Man, Burg. Letteweg 30, Oostvoorne
docent:Mw. S. de Jager
Mw. S. de Jager
Sandra de Jager is 20 jaar geleden voor het eerst in aanraking gekomen met yoga. Toen zij in verwachting was van haar eerste kindje volgde zij een cursus zwangerschapsyoga. Yoga is daarna nooit meer uit haar leven verdwenen. In 2014 is Sandra gestart met de opleiding tot kinder- en tiener yogadocent. Daarna volgde ze de docentenopleiding van Samsara. Naast yogadocent is zij ook werkzaam als leefstijl- en vitaliteitscoach.
Sluiten
extra info: Anneke Ottevanger, tel. 0643589029, anneke.ottevanger.bolwidt@gmail.com
cursusstatus:U kunt zich inschrijven bij de Cursusbegeleider
prijs: € 254,00
met korting: € 245,00   
code: 181   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: