Per categorie:


  Per soort:
Download hier het boekje


Workshop Vormen in steen (22-9)

Deze workshops zijn bestemd voor beginners en gevorderden die gefascineerd worden door de wereld van steen. U kunt zich per dag inschrijven voor deze workshops, maar om een beeld af te ronden zult u meer dan n cursusdag nodig hebben.
U bewerkt de ruwe steen tot een vorm die u wenst en die de steen zelf wil prijsgeven. Het samenspel daartussen is een boeiend proces met verrassende resultaten. De steensoorten zijn mergel, serpentijn, speksteen en albast. De gekozen steen wordt bewerkt met een rasp, vijl of schuurpapier.
Bij deze workshops is de lunch bij de prijs in begrepen!
Belangrijk: de cursusprijs is exclusief steen- en gereedschapskosten. De steen wordt per kiloprijs berekend. Het gereedschap is aanwezig en kan 1,50 euro per dag gehuurd worden.

tijd: vrijdag 10:00-15:00 uur
startdatum:22 september 2023
plaats:Het Dorpshuis, Pinnepot 9A, Oostvoorne
docent:Mw. N. Boerma
Mw. N. Boerma

Nell Boerma is met beeldhouwen in steen begonnen op de Vrije Academie in Rotterdam en leerde daarnaast bij de Belgische beeldhouwster Annie Andriessen het vak. Zij bewerkt harde en zachte steensoorten – zie haar website www.nellboerma.nl . Haar sculpturen zijn regelmatig te zien op exposities en kunstmanifestaties. Met veel enthousiasme geeft zij al jaren les aan iedereen die de wereld van steen wil gaan ontdekken: een geweldige ervaring!
Sluiten
extra info: Joyce Doedens, tel: 0610370474, joyce.ledoux@outlook.com
prijs: € 55,00
met korting: € 50,00   
code: 461  
Toevoegen aan mijn aanmeldformulier
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: