Per categorie:  Per soort:


Thee en chocolade

MariŽlla heeft vorig seizoen in de workshop 'Theetijd voor fijnproevers' velen van ons verrast met haar kennis en verhalen over thee. De manier waarop je thee kunt zetten, de verschillende theesoorten en de wijze van serveren, het kwam allemaal aan bod. Er werd natuurlijk veel geproefd, getest en vergeleken. Vanzelfsprekend gaat dat nu ook weer gebeuren maar nu in combinatie met chocolade.

Thee kent iedereen vast in combinatie met een stuk chocolade. Dat deze combinatie niet altijd de meest ideale match heeft kan gebeuren. MariŽlla zal samen met jullie op zoek gaan naar de antwoorden op de vragen, kan alle thee bij elke chocolade en kan alle chocolade bij elke thee?
In deze workshop krijg je net zoals vorige keer praktische tips en interessante weetjes over thee ťn nu dus in combinatie met chocolade. Het ontdekken van een harmonieuze combinatie van thee en chocolade en proeven is een feestje op zich!

tijd: zaterdag 13:30-16:00 uur
startdatum:26 november 2022
plaats:Het Dorpshuis, Pinnepot 9A, Oostvoorne
docent:Mw. M. Erkens
Mw. M. Erkens
Mariëlla Erkens is theesommelier. Na een jarenlange loopbaan als kok, ook in een eigen restaurant, volgde zij in 2010 een workshop ¬ďFoodpairing met thee¬Ē. Ze ontdekte de smakenrijkdom van thee en zag meteen de mogelijkheid die te combineren met haar liefde voor het koken. Mariëlla verdiepte daarna haar kennis over thee en volgde een opleiding tot theesommelier. Ze is nu een veel gevraagd docent en enthousiast spreker over thee tijdens cursussen en workshops in heel Nederland.
Sluiten
extra info: Monique Kaal, mobiel: 0653224151, mmjkaal@planet.nl
cursusstatus:Deze activiteit gaat niet door, u kunt niet inschrijven
prijs: € 45,00
met korting: € 40,00   
code: 429  
Toevoegen aan mijn aanmeldformulier
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: