
Per categorie:










Per soort:






|
 |
|

Thee en chocoladeMariëlla heeft vorig seizoen in de workshop 'Theetijd voor fijnproevers' velen van ons verrast met haar kennis en verhalen over thee. De manier waarop je thee kunt zetten, de verschillende theesoorten en de wijze van serveren, het kwam allemaal aan bod. Er werd natuurlijk veel geproefd, getest en vergeleken. Vanzelfsprekend gaat dat nu ook weer gebeuren maar nu in combinatie met chocolade.
Thee kent iedereen vast in combinatie met een stuk chocolade. Dat deze combinatie niet altijd de meest ideale match heeft kan gebeuren. Mariëlla zal samen met jullie op zoek gaan naar de antwoorden op de vragen, kan alle thee bij elke chocolade en kan alle chocolade bij elke thee? In deze workshop krijg je net zoals vorige keer praktische tips en interessante weetjes over thee én nu dus in combinatie met chocolade. Het ontdekken van een harmonieuze combinatie van thee en chocolade en proeven is een feestje op zich!
tijd: |
zaterdag 13:30-16:00 uur |
startdatum: | 26 november 2022 |
plaats: | Het Dorpshuis, Pinnepot 9A, Oostvoorne
|
docent: | Mw. M. Erkens
Mariëlla Erkens is theesommelier. Na een jarenlange loopbaan als kok, ook in een eigen restaurant, volgde zij in 2010 een workshop “Foodpairing met thee”. Ze ontdekte de smakenrijkdom van thee en zag meteen de mogelijkheid die te combineren met haar liefde voor het koken. Mariëlla verdiepte daarna haar kennis over thee en volgde een opleiding tot theesommelier. Ze is nu een veel gevraagd docent en enthousiast spreker over thee tijdens cursussen en workshops in heel Nederland. Sluiten
|
extra info: |
Monique Kaal, mobiel: 0653224151, mmjkaal@planet.nl
|
cursusstatus: | Deze activiteit gaat niet door, u kunt niet inschrijven |

| |
|
 |
NieuwsbriefIndien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:
|