Per categorie:  Per soort:


Tekenen en schilderen op woensdagmiddag

Deze cursus is bestemd voor mensen met enige ervaring, maar ook voor nieuwe cursisten die hun creatieve aspiraties willen ontdekken en ontwikkelen. De ervaring van de vorige cursussen heeft geleerd dat uitwisseling en overname van kennis en vaardigheid van anderen stimulerend werkt. De bedoeling is je creativiteit op schildergebied te ontplooien of verder uit te breiden met andere technieken en/of materialen.
De brede kennis van de docente staat tot jullie beschikking. Regelmatig zal zij teruggrijpen naar inspirerende voorbeelden uit de kunstgeschiedenis.
En uiteindelijk gaat het toch om plezier te beleven aan alles wat de kunsten ons bieden.

tijd: woensdag 13:30-15:30 uur
startdatum:21 september 2022 - 20 lessen
plaats:Het Dorpshuis, Pinnepot 9A, Oostvoorne
docent:Mw. M. Verda
Mw. M. Verda

Marlies Verda is opgeleid als docent tekenen/schilderen én als beeldend kunstenaar, autonoom (Vrije academie Den Haag). Zij geeft al meer dan 20 jaar les op diverse plaatsen, de laatste jaren in haar atelier in Den Bommel en als docent is zij verbonden aan Kunstkring Voorne.
In haar eigen werk is zij altijd op zoek naar gelaagdheid, zowel letterlijk als figuurlijk. Binnen de gemengde techniek kan dat abstract, ruimtelijk, figuratief, of via installaties zijn. Ze is dus zeer veelzijdig en exposeert regelmatig in binnen- en buitenland. Zie ook: www.marliesverda.nl.
Facebook: Marlies Verda. Op Facebook zijn ook veel resultaten van haar leerlingen te zien.
Sluiten
extra info: Piet Rosier, tel. 0181 484195, p.w.rosier@planet.nl
prijs: € 304,00
met korting: € 295,00   
code: 423  
Toevoegen aan mijn aanmeldformulier
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: