
Per categorie:









Per soort:






|
 |
|

Ecozoet: koken met zoet zonder suikerOntdek hoe je zonder suiker ook een heerlijke smaak en consistentie kunt bereiken. In de workshop ga je aan de slag met zoete groenten, fruit, granen, noten en kruiden. Zoeten met deze onbewerkte en onverwerkte basisproducten is voor je gezondheid en voor het milieu de beste keuze. Praktisch: je maakt twee aan twee een paar lekkere gerechten klaar. Ontbijt, tussendoortjes, dessert, koek, gebak of een hartig gerecht met een zoete toets: het kan allemaal! We sluiten de workshop af met het zelfgemaakte buffet van alle heerlijke gerechten. (PM: verras je Valentijn met deze verantwoorde zoete verleidingen). Uiteraard ontvang je de recepten in jouw mailbox.
tijd: |
vrijdag 18:00-20:30 uur |
startdatum: | 14 februari 2025 |
plaats: | Het Dorpshuis, Pinnepot 9A, Oostvoorne
|
docent: | Mw. K.H. Montizaan
Natuurvoedingsdeskundige Klaske Montizaan is graag van grond tot mond bezig met voeding: zo geeft zij les in de moestuin en in de keuken. In haar kookworkshops ligt de nadruk op vegetarisch eten met seizoensproducten, gezond, duurzaam en natuurlijk lekker. Sluiten
|
extra info: |
Lea van Vliet, tel. 0181 854759,
|
cursusstatus: | Deze activiteit is volgeboekt, u kunt niet meer inschrijven |

| |
|
 |
NieuwsbriefIndien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:
|