Per categorie:


  Per soort:
Wijncursus 'Schatten uit Frankrijk'

Tijdens deze wijncursussen behandelen we in 3 avonden een aantal bekende wijnlanden met ieder een eigen thema, te weten Frankrijk, Italië en Spanje. Je kunt je voor iedere avond apart aanmelden. De cursussen zijn geschikt voor wijnliefhebbers of voor degenen die hun kennis van wijn willen verdiepen.

“Schatten uit Frankrijk
De eerste avond bezoeken we een aantal interessante wijngebieden in Frankrijk, de Bordeaux, Elzas, Loire, Rhône, Provence en Languedoc-Rousillion.
De docent geeft achtergrondinformatie over de soort druif, grondsoort, klimaat en desbetreffende wijn(boer) en natuurlijk gaan we ruiken en proeven van de overheerlijke wijnen en begeleidende hapjes.”

tijd: donderdag 19:30-21:30 uur
startdatum:17 februari 2022
plaats:Het Dorpshuis, Pinnepot 9A, Oostvoorne
docent:Dhr. J.W. Baurichter
Dhr. J.W. Baurichter
Na zijn opleiding Middelbare Hotel School Zwolle en een stage in de Franse Elzas werkte Johan meerdere jaren in de hotellerie als sous-chef en chefkok in zowel Amsterdam als Rotterdam. Na de horecaperiode besloot hij zijn carrière als bevoegd horeca docent te vervolgen bij ROC Deltion en aan het Albeda Horecacollege in Rotterdam. Door zijn opleiding tot vinoloog raakte hij in de ban van wijnen en besloot hij te gaan werken in een drankenhandel en zich toe te leggen tot het verzorgen van wijn workshops.
Sluiten
extra info: Marijke van Nugteren, tel. 0181 403190, marijke.vannugteren2@gmail.com
cursusstatus:Deze activiteit is volgeboekt, u kunt niet meer inschrijven
prijs: € 40,00
met korting: € 35,00   
code: 420   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: