Per categorie:










  Per soort:












Veganistisch/plantaardig koken

In de veganistische keuken wordt gebruik gemaakt van ingrediŽnten van uitsluitend plantaardige oorsprong. Dat is duurzaam en weinig milieubelastend.
Er wordt geen gebruik gemaakt van melkproducten (boter, (karne)melk, yoghurt, kaas), eieren, vlees, vis, honing e.d.

Mis je iets of kom je iets tekort bij een veganistische maaltijd? Absoluut niet!
We maken mooie combinaties van granen, peulvruchten, zaden, groenten/vruchten, kruiden, zeewier. Je zult ervaren dat de maaltijd die we maken volwaardig en compleet is. Je zult verzadigd en voldaan zijn.
Het blijft een verrassing wat wij deze avond zullen gaan bereiden, want de maaltijd is altijd afgestemd op jaargetijde, de weersomstandigheden en beschikbaarheid van de ingrediŽnten.

tijd: vrijdag 18:00-21:30 uur
startdatum:15 oktober 2021
plaats:Het Dorpshuis, Pinnepot 9A, Oostvoorne
docent:Mw. M. Bontekoe
Mw. M. Bontekoe
Voormalig biologisch boerin, bioloog en natuurvoedingsdeskundige Minke neemt je mee in de veelzijdige, kleurrijke en smakelijke veganistische keuken. Ze heeft 15 jaar volledig veganistische geleefd en momenteel eet zij 6 dagen in de week plantaardig en de 7e dag neemt ze (vette) vis. Ze kan enthousiast vertellen over de juiste combinaties zodat de maaltijd volwaardig en volledig is.
Sluiten
extra info: Marijke van Nugteren, tel. 0181 403190, marijke.vannugteren2@gmail.com
prijs: € 42,50
met korting: € 37,50   
code: 428  
Toevoegen aan mijn aanmeldformulier
  



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: