Per categorie:


  Per soort:
Conversatie Engels

Zoals u al vele jaren van ons gewend bent, wordt er ook dit jaar weer een cursus Conversatie Engels aangeboden. Onze docent Bas de Man staat weer garant voor een leerzame en interessante cursus. Wij bieden u nu een cursus van 10 lessen aan, met de mogelijkheid tot verlenging bij voldoende belangstelling van nogmaals 10 lessen vanaf januari 2022.
Er wordt in deze cursus volop gebruik gemaakt van improvisatie en Engelstalig lesmateriaal uit kranten, boeken en bronnen van internet. Er is veel open discussie, waarbij voldoende ruimte is voor eigen inbreng en suggesties. De voertaal van de lessen is Engels, en een redelijke kennis van de Engelse taal is vereist.

tijd: donderdag 09:30-11:00 uur
startdatum:7 oktober 2021 - 10 lessen
plaats:De Man, Burg. Letteweg 30, Oostvoorne
docent:Dhr. B. de Man
Dhr. B. de Man

Na heel veel jaren docent te zijn geweest op het Maerlant College in Brielle is Bas de Man nu met pensioen. Hij heeft al die jaren ook bijlessen en remedial teaching gegeven en lessen Engels verzorgd voor particulieren, bedrijven en instituten. Sinds enkele jaren verzorgt hij met heel veel enthousiasme deze cursus voor de VU, dit tot onze grote tevredenheid en die van de cursisten.
Sluiten
extra info: Hella de Vries, tel. 0181 323681, hella.devries@upcmail.nl
prijs: € 129,00
met korting: € 120,00   
code: 200  
Toevoegen aan mijn aanmeldformulier
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: