Per categorie:  Per soort:


Little Black Dress - de magie van zwart

Er hangt genoeg zwart in uw kledingkast, maar er stralend mee uitzien, lukt niet (meer). Bovendien is het bekende zwarte jurkje (LBD) wel aan vervanging toe. Hoe pakt u dit aan? Wilt u weten welk zwart u laat stralen met stijl net zoals Audrey Hepburn in haar LBD in de Film Breakfast at Tiffany's?
Samen ontdekken we wat zwart voor u betekent. U leert over de communicatie en de psychologie van zwart. We gaan aan de slag met verschillende zwarte stoffen, denk aan fluweel en zijde. Na afloop weet u welke stof en welk model LBD u laat stralen, niet alleen tijdens de feestdagen in december, maar ook bij andere feestelijkheden gedurende het hele jaar. U krijgt een syllabus mee die u aanvult met uw persoonlijke tips en trucs. Marieke nodigt u uit om in uw mooiste zwarte outfit te komen en te proosten op de feestdagen.

tijd: zaterdag 14:00-16:30 uur
startdatum:12 november 2022
plaats:Het Dorpshuis, Pinnepot 9A, Oostvoorne
docent:Mw. M. Blok
Mw. M. Blok
Marieke Blok is al 22 jaar actief als zelfstandig imago-adviseur. Zij geeft regelmatig lezingen over kleur, kleding en non-verbale communicatie. Haar motto is 'Alles wat je zegt, krijgt de waarde van wat je draagt'. Wat ze daarmee bedoelt, vertelt ze graag in de komende workshops.
Sluiten
extra info: Marleen Stamperius, tel: 480475
prijs: € 30,00
met korting: € 25,00   
code: 121  
Toevoegen aan mijn aanmeldformulier
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: