Hatha-Yoga met Patricia Bonjer in Rockanje

Hatha-Yoga streeft naar het bereiken van een evenwicht tussen lichaam en geest door de toepassing van een uitgebalanceerd systeem van lichaamshoudingen gekoppeld aan adembeheersing. De yoga-houdingen (asana's) maken het lichaam soepeler en krachtiger. De manier waarop de houdingen worden uitgevoerd geeft adembewustzijn en, in een meer gevorderd stadium, adembeheersing.

In de Hatha-Yoga staat de adem centraal omdat de adem, volgens de oude yogateksten, de verbinding vormt tussen lichaam en geest. Door adembeheersing krijgt u meer controle over uw denken en emoties. Dit stelt u in staat stresssituaties beter het hoofd te bieden.

tijd: donderdag 09:30-10:30 uur
startdatum:1 september 2022 - 30 lessen
plaats:De Merel, Willem de Waalstraat 3, Rockanje
docent:Mw. P. Bonjer
Mw. P. Bonjer
Patricia sport graag maar kreeg 13 jaar geleden met sportblessures te maken. Ze heeft toen gezocht naar een andere manier om in beweging te blijven en ze kwam hierdoor in aanraking met Yoga. Ze werd zo enthousiast dat ze de yogadocentenopleiding bij Yoga Vidya in Rotterdam heeft gevolgd. In deze opleiding wordt de hatha-yoga volgens de Sivananda-traditie gedoceerd. Om zichzelf te blijven ontwikkelen volgt zij nu nog workshops en lessen.
In haar lessen probeert ze een goede balans te houden tussen inspanning en ontspanning met de nodige uitdaging in de houdingen. De nadruk ligt op het fysieke en niet op het spirituele aspect.
Sluiten
extra info: Anneke Ottevanger, tel. 0643589029, anneke.ottevanger.bolwidt@gmail.com
cursusstatus:U kunt zich inschrijven bij de Cursusbegeleider
prijs: € 234,00
met korting: € 225,00   
code: 177