Per categorie:


  Per soort:
Kerstballen breien

Hoe versier jij dit jaar je kerstboom? Worden het toch weer de ballen die je al jaren hebt of ren je jij naar de winkel om de nieuwe trends te volgen?
Dit jaar kan het ook anders: je breit je eigen kerstballen! Tijdens deze workshop leer je de techniek van het breien op 5 naalden. Als je dat te ingewikkeld vindt kan het ook op 2 breinaalden.

“Kerstballen breien“ is een aantal jaren geleden geďntroduceerd door Anne en Carlos, twee Scandinavische ontwerpers. Het boek was een ware hit en was daarnaast ook het begin van Breicafe “Steekje Los”, waar Nicole en Gerdie de “de scepter”' nee, de breinaald zwaaien.
Het benodigde materiaal is inbegrepen!

tijd: donderdag 19:30-21:30 uur
startdatum:25 november 2021
plaats:Het Dorpshuis, Pinnepot 9A, Oostvoorne
docent:Mw. G. Schellevis
Mw. G. Schellevis
Mw. Schellevis en mw. Kempen
Gerdie Schellevis en Nicole van Kempen zijn al sinds 2012 actief in Breicafé “Steekje Los” te Middelharnis, waar ze met veel enthousiasme hun eigen jarenlange handwerkervaring delen met de bezoekers. Naast hun drukke banen, vrijwilligerswerk en gezin is handwerken voor hen een heerlijke ontspanning. Hun slogan (en die van het Breicafé) is dan ook: Door met elkaar te breien en/of te haken maak je de mooiste dingen en smeed je vriendschappen voor het leven.
Sluiten
extra info: Lea van Vliet, tel. 0181 854759, vanvlietabc@gmail.com
cursusstatus:Deze activiteit gaat niet door, u kunt niet inschrijven
prijs: € 20,00
met korting: € 17,50   
code: 425  
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: