Per categorie:


  Per soort:Routebeschrijving

Vanuit Rotterdam:
Op de A15 neemt u de afslag Gorinchem. Na de afslag gaat u bij het verkeerslicht rechtsaf (Banneweg) en bij het volgende verkeerslicht rechtdoor (langs het ziekenhuis). Bij het volgende verkeerslicht gaat u linksaf (Mollenburgseweg). U rijdt deze weg helemaal uit over het viaduct en dan ziet u aan uw rechterzijde het da Vinci College.

Vanuit Utrecht / Nijmegen:

Op de A15 neemt u de afslag Gorinchem. Na de afslag neemt u de rotonde driekwart (Banneweg) en gaat u bij de verkeerslichten (2x) rechtdoor (langs het ziekenhuis). Bij het derde verkeerslicht slaat u linksaf (Mollenburgseweg). U rijdt deze weg helemaal uit over het viaduct en dan ziet u aan uw rechterzijde het da Vinci College.

Vanuit Breda:

Op de A27 neemt u de afslag Rotterdam / Gorinchem. Op de A15 neemt u de afslag Gorinchem.
U neemt de rotonde driekwart (Banneweg). Bij de verkeerslichten (2x) gaat u rechtdoor (langs het ziekenhuis). Bij het derde verkeerslicht gaat u linksaf (Mollenburgseweg). U rijdt deze weg helemaal uit over het viaduct en dan ziet u aan uw rechterzijde het da Vinci College.

Met het openbaar vervoer

U neemt vanaf het station het stadsvervoer, bus 78 (Haarsekade). Bij de halte Tiende Penninglaan stapt u uit. U loopt rechtdoor en dan met de bocht mee naar rechts over het viaduct en dan ziet u aan uw rechterzijde het da Vinci College.
Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: