Per categorie:
  Per soort:

WELKOM OP DE WEBSITE VAN VOLKSUNIVERSITEIT HELMOND


John Warnawa neemt afscheid als concierge

Dit jaar neemt conciërge John Warnawa afscheid van de VU. Na ruim 23 jaar trouwe dienst geeft hij het stokje door aan zijn opvolgers. Wij gaan John zeer missen, voor velen was hij hét gezicht van de Volksuniversiteit Helmond.

Een nieuwe lente, een nieuw uiterlijk ...
Alle medewerkers van de Volksuniversiteit Helmond zijn hard aan het werk om in het seizoen 15/16 opnieuw een interessant programma aan cursussen, workshops en lezingen aan te kunnen bieden. Maar tegelijkertijd willen we de Volksuniversiteit Helmond een nieuw uiterlijk geven: een nieuw logo, een vernieuwde website en een modern opgemaakte nieuwsbrief. Daarmee laten we zien dat we niet stilstaan en met de tijdgeest meegaan. Zodra het een en ander is uitgewerkt brengen we u hiervan op de hoogte.

Als vrijwilliger aan de slag voor de Volksuniversiteit?
De Volksuniversiteit heeft haar cursussen en lezingen georganiseerd in verschillende clusters. Voor elk cluster zijn twee of drie enthousiaste vrijwilligers actief. Zij stellen jaarlijks het cursusprogamma samen, huren docenten in en overleggen met hen over de cursusinhoud.Heb je zin om als vrijwilliger een bijdrage te leveren aan deze processen en wil je medeverantwoordeljikheid dragen voor een leerzaam en leuk lesprogramma? Dan nodigen we je uit om met ons contact op te nemen.

M:
helmond@volksuniversiteit.nl
T: 0492 - 532729


Binnenkort

Reincarnatieleer en het hogere zelf (cursus)
Startdatum: 01 april 2015

Portret boetseren (cursus)
Startdatum: 08 april 2015

Combinatie basiscursus BLS/AED (cursus)
Startdatum: 14 april 2015

Italiaans op reis (cursus)
Startdatum: 16 april 2015


 
 
 
 
 

 
 
 
 
 

Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: